O NAMA


Preduze─çe Modular d.o.o. osnovano je 2001 godine. Specijalizovano radimo u oblasti rasvete i elektroinstalacione opreme. Prepoznatljivi smo po linjiskim lineranim LED sistemima osvetljenja, kreiranim prema zahtevima klijenta, koji se odnose na arhitektoske prostore koje treba upotpuniti i profesionalno osvetliti.

SARADNJA

Sara─Ĺujemo sa projektantima, izvodja─Źima radova, investitorima u oblasti opremanja i uredjenja prostora. Savetovanje pri odabiru rasvete prilago─Ĺeno je svakom novom projektu. Izlazimo iz postoje─çih okvira i prilago─Ĺavamo se genijalnim idejama na┼íih klijenata koji kreiraju za budu─çnost.
Mi brinemo o kvalitetu proizvoda, iskustvom i stra┼í─çu za perfekcionozmom u svakom detalju poma┼żemo savetima u realizaciji originalnih ideja za Va┼í prostor.

ESTETIKA I RAZNOVRSNOST PROIZVODA

Pravilno osvetljen i uredjen prostor je presudan za dobar posao, olaksava rad, pobolj┼íava komunikaciju. U na┼íem izlo┼żbenom prostoru nudimo Vam ┼íirok izbor proizvoda rasvete za spolja┼ínje i unutra┼ínje osvetljenje:

MODULAR nudi

  • Led linerane sisteme osvetljenja.
  • Led profili Inovativna re┼íenja osvetljenja prostora aluminijumskim led profilima ┼íiroke primene.
  • Led izvore ÔÇô fleksibilne LED trake i napajanja.
  • Veliki izbor rasvete poznatih svetskih brendova, isporu─Źive u dogovorenom roku.
  • Sisteme upravljanja i kontrole rasvete.
  • Eleketroinstalacionu opremu.

EKONOMI─îNO, PRAKTI─îNO I BRZO

Direktna nabavka od dobavlja─Źa omog─çava nam da komitentima nudimo povoljne veleprodajene i maloprodajne cene, kratak rok isporuke i povoljne uslove prodaje.

KVALITETNO I ODGOVORNO

Na┼í glavna vodilja je kvalitet proizvoda i pravilan odabir prema nameni prostora i zahtevima. Odgovornost prema ┼żivotnoj sredini i bezbednosti ljudi deo su kvaliteta na┼íeg rada i na┼íih proizvoda.